Dorpshuis de Kil biedt uitstekende faciliteiten voor particulieren, verenigingen, muziek- en toneelgezelschappen en bedrijven. Of het nu gaat om een familiefeest,bruiloft, clubavond, repetitie, uitvoering, curcus, diner, jubileum of personeelsfeest: dorpshuishet kan allemaal.

De Kil is gemakkelijk bereikbaar en in ons sfeervolle interieur kunnen de zalen worden samengevoegd en tot diverse groottes worden ingericht. De zalen zijn flexibel in te delen en daardoor multi-functioneel te gebruiken.

De beschikbare zalen zijn:

Café, Toneelzaal, Grote zaal, Vergaderzaal

Dorpshuis de Kil wordt geëxploiteerd door Stichting Dorpshuis de Kil. De dagelijkse gang van zaken is in handen van de beheerder Hans van Schijndel. Bij Hans kunt u terecht voor het huren van een zaal en/of bijbehorende faciliteiten.

Meer informatie vindt u op de website van Dorpshuis De Kil.