Het wordt een bijzondere dag. Carien van Boxtel en Hein Meeuwissen, twee gepassioneerde mensen die ons meenemen in de mogelijkheden van voorjaarsbollen.
Als je van bloembollen houdt en daar graag veel variatie in zou willen aanbrengen, is deze dag een unieke kans.

De bekende tuin- en landschap ontwerpster Carien van Boxtel o.a. bekend van de TorenTuin zal die dag een lezing geven over allerlei toepassingen van bloembollen in borders en potten; ze laat o.a. voorbeelden zien van bloembollen in een mix geplant en in combinatie met vaste planten. (www.carienvanboxtel.com) Voorbeelden van haar hand is o.a. de tuin van het Rijksmuseum of de tuin van de Engelse   ambassadeur. Er zijn manden te koop maar je kunt ook je eigen mand of bloempot meenemen.

Hein Meeuwissen, kweker van bollen, verzorgt de verkoop van bollen waar Carien potten van gaat maken. Hein Meeuwissen is een bloembollenkweker met passie. Zijn voorliefde voor miniaturen is terug te vinden in het bijzondere aanbod. De bloembollenvelden van Meeuwissen zijn een bonte lappendeken door de samenstelling van de verschillende bijzondere soorten, in plaats van de uitgestrekte velden met één kleur. Een selectie van ons aanbod wordt in de periode van eind maart tot half mei geshowd in het Keukenhof. Vooruit bestellen en afhalen is mogelijk. Kijk daarvoor op de website van Hein (www.meeuwissenvoorhout.nl).

Entree: € 1.=

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur. De lezingen zijn om 11.00 uur en om 14.00 uur. De hele dag heerlijke koffie met taart, soep en broodjes.