Conny Boekestijn (Voorzitter en secretaris)Na opgegroeid te zijn op de boerderij van mijn ouders Sien en Tiny van Doorn aan de Hurwenensestraat, woon ik sinds 2009 weer in ons mooie dorp. Nu dan in de Dorpsstraat met man en drie kinderen. In de tussentijd woonden wij in de Randstad, waarvan de laatste jaren in Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Daar hadden we de Noordzee, hier hebben we de Waal en de uiterwaarden.Meedenken en helpen een brug te slaan tussen alle bestaande en nieuwe initiatieven om de leefbaarheid van Hurwenen te bevorderen, spreekt me erg aan.Vanuit de Dorpsraad zal ik de contactpersoon zijn voor al die geweldige verenigingen die ons dorp telt.

Corien Mosselman (Penningmeester)
Ik woon sinds 1974 in Hurwenen aan de dijk (zoals ze in Hurwenen zeggen “één van de eerste import”). Je kunt me vaak vinden, buiten bij de schapen, in de boomgaard met hoogstam fruitbomen. Ik ben bij de Dorpsraad gekomen omdat het belangrijk is dat bewoners van Hurwenen zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de leefbaarheid in het dorp.

Bernard van Doorn (Vice-voorzitter)
Bernard woont veertig jaar van zijn leven in Hurwenen. Hij is twee keer vier jaar weg geweest, naar Rossum en Amerika. Hij is verhuisd binnen Hurwenen en woont nu met Corrine en zijn twee zoons aan de Dorpsstraat.
Bernard zet zich al jaren in voor de voetbalvereniging in Hurwenen. Hij is nauw betrokken bij het Hurnse Dorpsleven